Privacyverklaring

In deze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met de gegevens die wij verzamelen. Wij beschrijven hoe wij de gegevens verzamelen, hoe deze worden opgeslagen, waarvoor ze worden gebruikt en hoe lang we deze informatie bewaren. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

ADAM Quartet

De privacy verklaring die je nu aan het lezen bent is van ADAM Quartet.  Wij zijn een strijkkwartet.

Om jou te kunnen voorzien van informatie hebben we de nodige gegevens van je nodig. Het is voor jou goed om te weten wat hier mee gedaan wordt. Daarover gaat deze verklaring.

Heb jij vragen of opmerkingen over het gebruik van jouw gegevens, neem dan gerust contact met ons op.

ADAM Quartet
contact@adamquartet.com

 

Welke gegevens verzamelt ADAM Quartet?

Om je te kunnen helpen en om contact te leggen hebben wij een aantal persoonsgegevens nodig. Deze gegevens gebruiken wij om contact met je op te nemen. Het gaat om de volgende gegevens:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

 

Waar worden deze gegevens voor gebruikt?

Contactformulier of terugbelverzoek

Op onze website kun je een contactformulier invullen. Hierin laat je je naam, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer achter. Daarnaast kun je op het contactformulier een toelichting geven. Als het formulier bij ons binnenkomt nemen wij aan de hand hiervan contact met je op.

Het versturen van nieuwsbrieven

Op onze website kun je ook aangeven dat je onze nieuwsbrieven wil ontvangen. De nieuwsbrieven zijn vooral gericht op kennisdeling. Om je hiervoor in te schrijven hoef je alleen je e-mailadres achter te laten. Heb je je mailadres achtergelaten, dan ontvang je onze nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kun je je onderaan de nieuwsbrief uitschrijven.

Analytics

Onze website verzamelen ook tal van gegevens om onze site te kunnen verbeteren. Dit doen wij via Google Analytics en gebeurt door middel van cookies. Al deze gegevens zijn anoniem en op geen enkele manier gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Het gaat dan bijvoorbeeld over de pagina’s die zijn bezocht en hoe lang je op onze site bent geweest.

Wie ontvangt jouw gegevens?

Antagonist

Om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig worden bewaard, maken wij gebruik van de beveiligde servers van Antagonist. Onze website is voorzien van een beveiligde verbinding (SSL) en beschikbare beveiligingsupdates voor de website worden regelmatig doorgevoerd. Als jij contact opneemt via het contactformulier, dan worden deze gegevens opgeslagen op de servers van Antagonist.

Facebook

ADAM Quartet is ook op Facebook te vinden. Stuur je ons via deze weg een berichtje dan zal dit bericht ook door Facebook worden opgeslagen.

Instagram

ADAM Quartet is ook op Instagram te vinden. Stuur je ons via deze weg een berichtje dan zal dit bericht ook door Instagram worden opgeslagen.

You Tube

ADAM Quartet is ook op You Tube te vinden. Stuur je ons via deze weg een berichtje dan zal dit bericht ook door You Tube worden opgeslagen.

Mailchimp

Onze nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Meld jij je aan voor de nieuwsbrief, dan wordt jouw e-mailadres opgeslagen in dit programma.

Opslagperiode

Laat je bij ons je gegevens achter, dan zullen we deze bewaren.

Contactformulier

Doe je bij ons een aanvraag, dan komen jouw gegevens in ons systeem te staan. Wij bewaren deze gegevens één jaar, zodat we jouw gegevens er altijd weer bij kunnen zoeken als dit nodig is. Hierna worden alle gegevens verwijderd.

Nieuwsbrieven

Heb je je ingeschreven voor één van onze nieuwsbrieven, dan worden je gegevens opgeslagen in Mailchimp. Deze opslag is voor onbepaalde tijd. Je kan je uitschrijven wanneer je wilt via een link onderaan de nieuwsbrieven.

Analytics

De gegevens die Google Analytics op de website verzameld zijn anoniem en zijn dus niet verbonden aan jouw naam of e-mailadres. Google Analytics bewaart deze gegevens voor onbepaalde tijd.

Beveiliging

De gegevens die wij van jou krijgen zijn vertrouwelijk. Wij gaan hier dan ook zo zorgvuldig mogelijk mee om.

Zo worden jouw persoonsgegevens nooit geprint en worden alle gegevens beheerd in goed beveiligde systemen en software, die allemaal beveiligd zijn met een wachtwoord. De ruimtes waar je gegevens worden opgeslagen zijn beveiligd en onze websites zijn beveiligd met het SSL-certificaat. Dit kun je zien door het slotje voor onze URL in je browser.

Verplichte gegevens

Wij verwerken persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang. Dit betekent dat wij zonder jouw gegevens weinig voor je kunnen doen. Op het formulier op de website moet je dan ook een aantal gegevens verplicht invullen. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Dan kan dit alleen als je je mailadres achterlaat. Wil je dat we je bellen voor telefonisch advies, dan hebben we wel je telefoonnummer nodig. Wij letten erop dat wij de minimale benodigde gegevens van je vragen. Wil je deze niet achterlaten, dan kunnen we je verder niet helpen.

Is het wettelijk vereist, dan behouden wij ons het recht voor de gegevens te openbaren. Dit bijvoorbeeld om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces. Ook hierbij zullen wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk respecteren.

Jouw rechten

Natuurlijk heb jij ook bepaalde rechten. Hier al jouw rechten op een rijtje.

Recht op inzage

Je hebt altijd het recht om jouw gegevens die hier zijn vastgelegd bij ons op te vragen. Dit kun je doen door ons te mailen of te bellen. Wij sturen je dan een overzichtje van jouw gegevens.

Recht op rectificatie

Klopt er iets in jouw gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Dan heb je het recht op rectificatie. Wil je iets laten aanpassen, dan kun je het aan ons laten weten. Wil je het mailadres voor de nieuwsbrieven aanpassen? Dan kan dat via de daarvoor bestemde URL onderaan de nieuwsbrief.

Wissen van gegevens

Wil je niet dat jouw gegevens in ons systeem blijven staan, dan kun je dit bij ons aangeven. Wij zorgen dan dat jouw gegevens worden gewist.

Overdracht

Heb jij gegevens nodig die bij ons staan opgeslagen en heb je deze nodig bij de overstap naar een andere partij, dan heb je recht op overdracht. Wij kunnen dan al jouw gegevens overdragen aan de andere partij.

Stop gegevensgebruik

Wil je niet dat ADAM Quartet jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Klacht

Ben jij van mening dat ADAM Quartet niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat? Dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Wil je gebruik maken van één van deze rechten, dan kan dit via contact@adamquartet.com. Wij hebben dan wel een kopie van jouw identiteitsbewijs nodig. Hierbij kun je de pasfoto, het id-bewijsnummer en het BSN onleesbaar maken. Wij proberen binnen een week op jouw verzoek te reageren.

Wijziging van deze verklaring

ADAM Quartet behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wij raden je aan deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat je altijd van de inhoud van de privacyverklaring op de hoogte bent.

Hopelijk is met deze privacy verklaring alles duidelijk. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

ADAM Quartet
contact@adamquartet.com